x

Nu kan du få Elvis-hår

Nu kan du få Elvis-hår

Der findes uoverskueligt meget Elvis-relateret merchandise, men det der har størst værdi, er naturligvis de ting, som The King selv har været i berøring med. Og kan man ligefrem få fingrene i noget, der på et tidspunkt har været en del af Elvis, så er det jo tæt på at være den hellige gral for de mest ivrige samlere.

Den mulighed opstår denne weekend, når omkring 200 stykker Elvis-merchandise går på auktion i Chicago denne weekend inklusive en pose med hår, der skulle have siddet på Elvis Presleys hoved i 1958. Her blev Elvis klippet, så han kunne være klar til sit ophold i den amerikanske hær, og det afklippede hår skal altså nu på auktion.

Det er en samling ejet af afdøde Gary Pepper, der var præsident for Tankers Fan Club - en Elvis fanklub stiftet i 1958, som bortauktioneres, og her finder man signerede billeder, plader, tøj og meget mere.

Men det er posen med Elvis' hår, der tiltrækker mest opmærksomhed. Ifølge Reuters har auktionshuset Leslie Hindman Auctioneers ikke DNA-testet håret, men i beskrivelsen citererer de en "ekspert i autentificering af berømtheders hår", John Reznikoff, der udtaler, at håret matcher det Elvis-hår, han har i sin egen samling.

Det forventes, at håret vil indbringe mellem $8.000 og $12.000 (40.000 - 60.000 danske kroner) til auktionen i Chicago 18. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA