x

Turboweekend hitter i Tyskland

Turboweekend hitter i Tyskland

Silas Bjerregaard og resten af den danske rockgruppe Turboweekend kan med rette glæde sig over de foreløbige succeser i nabolandene, hvor de er i gang med at udsende singler fra deres seneste album "Ghost Of A Chance". I det tyske er det danske band gået nummer 1 på den tyske College Radio Chart.

Flere af de store tyske kommercielle stationer har taget Turboweekend til sig, og singlen til Tyskland, sangen "Trouble Is", ligger foran sange fra blandt andre Editors, Beastie Boys, og Miike Snow på den vigtige College Radio Chart i Tyskland.

Derudover nærmer den engelske singleudgivelse sig, der betyder, at Turboweekend spiller to gange i London i denne uge. Singlen bliver udgivet med remixes af både Joker, der sidste år blev udnævnt til at være "2008 Producer Of The Year" af musikbladet Pitchfork, og af Russell Lissack fra Bloc Party.

Turboweekend står med andre ord overfor at gennembryde lydmuren med det seneste album "Ghost of a Chance", der også på de hjemlige breddegrader fik en varm modtagelse. GAFFAs anmelder roste rocktrioen og belønnede det nye album med fire stjerner og følgende ord:

"I det hele taget viser "Ghost of a Chance", at Turboweekend har fået rigtig godt styr på virkemidlerne, så godt, at de ikke behøver skrue alting op på 11. Denne luftighed klæder deres sange, også når de sætter tempoet op, som på den virkelig fine "Almost There" som viser,  at festen bliver festligere, når den serveres mere nuanceret."

Gruppen planlægger med albummet "Ghost of a Chance" i bagagen en Europaturné med dem som hovednavnet i starten af 2010, hvor lande som Tyskland, Østrig, Schweiz og Benelux bliver besøgt. Fremtiden ser dermed ganske lovende ud for Turboweekends udenlandske eventyr.

Se den nye video til "Trouble Is" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA