x

Genesis udgiver dvd-boks

Genesis udgiver dvd-boks

Genesis har det seneste år genudgivet en masse materiale fra gruppens lange karriere, både fra perioden med Peter Gabriel, Phil Collins og Ray Wilson som sanger, og nu kommer der en dvd-boks med optagelser fra 80'erne og 90'erne med titlen "The Movie Box".

Boksen indeholder fem dvd'er, der fokuserer på årene med Phil Collins som sanger. Der er en optagelser fra de tidlige firsere, "Three Sides Live", fra 1981, hvor bandet spillede i Nassau Coliseum i New York samt optagelsen "Genesis Live – The Mama Tour" fra 1984. Der er "Live At Wembley Stadium", der blev optaget i 1987, hvor gruppen spillede fire udsolgte koncerter på Wembley på deres Invisible Touch Tour.

Derudover er der optagelsen "Genesis: The Way We Walk - Live In Concert" fra 1992, og Genesis' "VH1's Behind the Music Special" fra 1999. Boksen kommer også til at indeholde en række dokumentarfilm lavet samtidig med de nævnte optagelser.

Det hele samles nu i en boks af gruppen, der for nylig blev nomineret til optagelsen i Rock And Roll Hall Of Fame sammen med navne som Red Hot Chili Peppers, LL Cool J, KISS, The Stooges og ABBA.

Genesis udsender "The Movie Box" 24. november.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA