x

The Green Lives varmer op for Grand Avenue

The Green Lives varmer op for Grand Avenue

The Green Lives har uden at udsende nogen officiel udgivelse slået deres navn fast i Danmark, hvor de har klaret sig godt i Starfighter-konkurrencen, har spillet et hav af roste koncerter og har også sidste år haft "Månedens Demo" i GAFFA. Nu arbejder gruppen på deres debut-ep, samtidig med at de skal varme op for Grand Avenue på deres Danmarksturné.

Orkestret, der ifølge en pressemeddelelse kalder deres musik for "color folk og sunshine pop", er gået i studiet med det tidligere Tiger Tunes-medlem Lasse Lakken og forventer at kunne udgive omkring årsskiftet. Ep'en kommer til at markere den første egentlige udgivelse, efter at bandet har haft succes med at få anmeldt deres demoindspilninger.

Indtil ep'en udkommer, kan The Green Lives opleves, når de drager på turné med de erfarne fyre fra Grand Avenue og gæster blandt andet Vega i København og Train i Århus. Publikum kan se frem til en række gode koncerter, og hvis The Green Lives fortsætter den gode tone, kan man forvente et velspillet sæt fra deres side. Bandet er tidligere blev rost for deres live-præstationer, hvor blandt andet GAFFAs anmelder gav The Green Lives fem stjerner til årets Spot Festival og skrev følgende ord om dem:

"Få så unge bands - og også mere etablerede bands for den sags skyld - formår i den grad at fremstå som en samlet enhed. Det er en fryd at bevidne den afgørende indforståelse, der er en forudsætning for en optræden som denne. Udrustet med et ganske bredt arsenal af strengeinstrumenter, slagtøj og tangenter fremføres de finurlige og originale kompositioner med imponerende teknisk snilde og et misundelsesværdigt overskud."

Billetter til The Green Lives og Grand Avenue kan findes via GAFFA Live, og grupperne kan opleves sammen på følgende datoer:

22/10: Gimle, Roskilde
23/10: Tapperiet, Køge


30/10: Train, Århus

5/11: Vega, København

13/11: Paletten, Viborg
14/11: Sønderborghus, Sønderborg

20/11: Godset, Kolding
21/11: Posten, Odense

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA