x

Alphabeat med i Band Hero

Alphabeat med i Band Hero

Da spillet Guitar Hero: Metallica udkom tidligere på året med Mercyful Fate på soundtracket, var det samtidig første gang, et dansk band dukkede op i et af de populære musikspil. Men nu får King Diamonds gamle band følgeskab af endnu en dansk gruppe, når Alphabeat til november dukker op i spillet Band Hero.

Spillet skulle minde om Guitar Hero Word Tour, der udkom sidste år, hvor man kan synge samt spille guitar, bas og trommer, og i forbindelse med udgivelsen udsendes der også en opgraderet udgave af spillets trommesæt med et nyt design.

I den forbindelse er der også blevet udviklet animerede udgaver af Taylor Swift, Adam Levine fra Maroon 5 og No Doubt, der alle dukker op i spillet, og disse navne er naturligvis også med på spillets soundtrack. Derudover kan nævnes, at Devo, Counting Crows, OK Go, Jackson 5, Janet Jackson, David Bowie, Cold War Kids og Nelly Furtado også har bidraget med materiale.

Så Alphabeat er altså i ganske godt selskab i det kommende spil, hvor der vil være mulighed for at spille med på sangen "Fascination".

Band Hero udsendes 3. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA