x

Fergie vil købe andel i football-hold

Fergie vil købe andel i football-hold

Fergie fra Black Eyed Peas står til at kunne kalde sig anpartshaver af NFL-holdet Miami Dolphins inden længe. Hun er ifølge The Philadelphia Enquirer blevet godkendt som køber af National Football League (NFL), men den sidste detalje skal lige falde på plads, før hun kan blive endelig godkendt af Dolphins' ejer Stephen Ross.

Black Eyed Peas har nemlig turneret i Australien på det seneste og spillede deres sidste koncert lørdag 10. oktober, så sangerinden har simpelthen ikke haft mulighed for at underskrive aftalen med Dolphins endnu.

Den 59-årige Stephen Ross er ikke ligefrem bange for at mænge sig med berømthederne, og på listen af anpartshavere finder man allerede Gloria Estefan, Marc Anthony samt tennisstjernerne Venus og Serena Willams. Derudover har sangeren Jimmy Buffett købt retten til at opkalde Dolphins' stadion efter sit bryggeri Land Shark Lager, så holdet nu spiller på Land Shark Stadium.

Ross har tidligere udtalt til USA Today, at målet med de højt profilerede investorer er at fjerne sportens image som eksklusivt for hvide mænd, og skabe interesse for football hos folk fra alle baggrunde. Samtidig er han klar over, at koblingen mellem showbiz og sport kan være med til at højne interessen for klubben og dermed udvide deres fanbase.

Selvom Fergie endnu ikke er tiltrådt officielt som medejer af Miami Dolphins har hun allerede hjulpet med et promovere både NFL, Dolphins og ved samme lejlighed kampen mod brystkræft. NFL kører nemlig i denne måned en kampagne for at højne opmærksomheden omkring brystkræft, og i den anledning har Fergie gjort sig som talsmand iført en lyserød Dolphins-jersey.

The Black Eyed Peas skal give koncerter i USA senere i denne måned, og det forventes, hun inden længe vil skrive under på en aftale, der officielt vil gøre hende til medejer af Miami Dolphins.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA