x

Nye Detaljer om Big Bois album

Nye Detaljer om Big Bois album

Antwan André Patton er kendt under et hav af aliaser, men lystrer dog stadig bedst på navnet Big Boi, der er halvdelen af den millionsælgende duo, Outkast. Nu viser Big Boi snart endnu en side af sig selv, når soloalbummet "Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty" endelig udkommer efter over et års udskydelse.

De seneste to albums med Outkast bød primært på en adskilt duo, hvilket blev understreget med opuset "Speakerboxxx/The Love Below", der bød på et album fra hver af de to rappere pakket ind som et dobbeltalbum. Siden sidste år har rygterne verseret om to deciderede albums fra begge alternative kunstnere, og nu synes Big Bois album at være på trapperne. Rapperen påtager sig et nyt ridderligt alias, som han for nyligt har fortalt til musiksiden Pitchfork om den nye persona i den alternative rappers galleri:

"Sir Lucious Left Foot er bare en voksen version af Big Boi. Jeg startede, da jeg var ung - som 15-16-årig - og nu er jeg ældre, så jeg din ridder i rimende panser. Jeg har fået mit ridderskab og er nu, både lyrisk og musikalsk, så skarp, som jeg vil være lige nu. Så han (Sir Lucious Left Foot) tager ikke let på musikken, men er meget seriøs. Derfor skal man tiltale ham som "Sir" Lucious."

Big Boi åbner i interviewet op for, hvilke kunstnere man kan forvente på det kommende album og fortæller desuden, at han har de sædvanlige producere fra Organized Noize på pladen, som han denne gang også har produceret sammen med. Udover producer-teamet er der en række prominente kunstnere at finde på albummet:

"Jeg har Scott Storch og Lil Jon med, for de har skræddersyet numre specielt til mig, som de bare har gemt på. Så har jeg arbejdet med Raekwon og Andre 3000, selvfølgelig. Mary J. Blige er med på en sang, jeg har lavet en sindsyg sang med T.I. til damerne, og jeg har også lavet en sang med George Clinton og Too $hort, og det er noget funky shit."

Den amerikanske rapper har også ved flere lejligheder udtalt, at et nyt Outkast-album også er i støbeskeen, men ifølge musiksiden Nme.com er han "træt af at snakke om det, men det udkommer, og det bliver vildt." Der er dog stadig ikke nogen officielle udgivelsesdatoer for de to albums, men den store trackliste skulle nu være endelig og kan ses nedenfor.

Trackliste til "Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty":

1. "Ringtone"                        

2. "Sumthin's Gotta Give" (Med Mary J. Blige)

3. "Royal Flush" (André 3000 og Raekwon)

4. "For Your Sorrows" (George Clinton og Too $hort)

5. "Night Night"                                    

6.  "Never Like This" (Med Ciara og Jadakiss)

7.  "Daddy Fat Sacks"                                    

8.   "Tambourine" (Med T.I.)            

9.  "Sir Lucious Left Foot Saves the Day" (Med Big Rube)

10. "Bust That" (Skit)                                    

11. "Terrified" (Med B.o.B)            

12. "Dubbz" (Med Backbone)

13. "Hustle Blood" (Med Jamie Foxx)

14. "Hustle with Me" (Med Chris Brown)

15. "Backup Plan"

16. "General Patton"                       

17. "King Henry"

18. "Shine Blockas" (Gucci Mane og Project Pat)

19. "Lookin For Ya" (Med Andre 3000 og Sleepy Brown)

20. "Follow Us" (Med Neil Garrard)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA