x

Lady Gaga klar med nyt materiale

Lady Gaga klar med nyt materiale

Det første udspil fra Lady Gaga, albummet "The Fame", kom i 2008, og nu genudgiver hun det som dobbelt-album under titlen "The Fame Monster". Det vil indeholde alle sangene fra "The Fame" samt otte nye sange. Hun kommenterer udgivelsen med dette:

"På min genudgivelse 'The Fame Monster' skrev jeg om alt det, jeg ikke skrev om på 'The Fame'. På de sidste to års rejser verden rundt har jeg stødt på flere monstre, hvor hvert er repræsenteret af en sang på pladen: 'Fear of Sex Monster', 'Fear of Alkohol Monster', 'Fear of Love Monster', 'Fear of Death Monster', 'Fear of Loneliness Monster' og så videre. Min yndlingssang på albummet er balladen 'Speechless', som er en sang til min far. Jeg skrev alt materialet, imens jeg var på turné - ingen sange om penge og ingen sange om berømmelse."

"The Fame" tog hitlisterne med storm, og det har solgt mere end tre millioner eksemplarer verden over. Lady Gaga har desuden solgt mere end 20 millioner digitale eksemplarer af sine singler. Det lægger et vist pres på den nye udgivelse, men med otte nye sange er der nok en god chance for at mange vil gå ud og købe "The Fame Monster". Genudgivelsen vil udkomme med to forskellige covers, med artwork af Hedi Slimane, hvor det ene er trykt i et begrænset førsteoplag på 10.000 eksemplarer. En super-deluxe udgave, som indeholder ekstra materiale og eksklusive billeder vil udkomme lige inden jul. Den fulde trackliste er endnu ikke offentliggjort.

Lady Gaga har udtalt til Rolling Stone Magazine, at hun personligt ikke er så vild med genudgivelser, hvilket er grunden til, at hun har tilføjet hele otte nye numre:

"Jeg synes genudgivelser er unfair. Det er artister, som sniger singler ind i et allerede færdigt stykke arbejde, bare for at holde salget af albummet kørende. Egentlig ville mit pladeselskab kun have mig til at lægge tre nye numre ind på albummet, og nu er det meget mere end det. Der er materiale til et helt nyt album."

Egentlig skulle sangerinden have været på turné rundt i USA med Kayne West, men den er blevet aflyst af endnu ikke helt klarlagte grunde, men nu tager hun på turné alene. Dog stadig begrænset til USA, så danske fans må nøjes med det nye album indtil videre.

"The Fame Monster" kommer i butikkerne den 23. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA