x

Nye navne til årets Sensation-elektro-fest

Nye navne til årets Sensation-elektro-fest

Der er endnu billetter at få til årets største elektro-fest indenfor landets grænser, Sensation Wicked Wonderland, som løber af stabelen den 31. oktober i Parken i København, og  nu har de føjet fem djs til deres oprindelige line-up. Det drejer sig om den hollandske De Man Zonder Schaduw, samt fire danske: Den kvindelige dj Le Gammeltoft, der er radiovært på P3's program Unga Bunga, dj og producer Flip der blandt andet er kendt for house-singlen "This Sound" samt Sorte Slyngel og Mike Sheridan.

Programmet indeholder desuden Erick E, Morten Breum, Mr. White, Axwell & Sebastian Ingrosso (Back2back) og Tocadisco, som skal spille i det såkaldte Mainroom, hvorimod Mike Sheridan og de andre fire skal spille i deluxe området, som man skal have en speciel billet for at komme ind.

Der er endnu billetter at få, både de almindelige og dem der giver adgang til deluxe området, men arrangørerne venter, at der bliver udsolgt, sådan som der blev sidste år. Indtil videre er der meldt om gæster fra intet mindre end 31 lande når Sensation rammer Danmark, hvilket er noget Billetlugens administrerende direktør, Jeppe Jensen, er temmelig forbløffet over:

"Vi har aldrig tidligere haft et arrangement, som i dén grad har tiltrukket så stort et internationalt publikum. Det er helt enestående."

Som vi allerede har skrevet, bliver årets Sensation noget for sig, med både akrobater, lasere, fyrværkeri og et karneval der vil svæve gennem menneskemængden, der naturligvis ifølge den officielle dresscode skal være klædt helt i hvidt.

Arrangementet starter klokken 20.00 den 31. oktober, og billeterne købes via GAFFA LIVE.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA