x

Nye bands og nyt vand i Pumpehuset

Nye bands og nyt vand i Pumpehuset

Pumpehuset begynder så småt at vise den nye kreative direktør, Safri Duo-halvdelen Uffe Saverys, nye ideer for, hvordan den københavnske scene bliver uundværlig de næste to år. Nu danner spillestedet danner rammen for en aften, hvor syv nyere danske bands bliver pumpet ud fra de tre scener til "New Water Night".

Arrangementet er lavet i samarbejde med booking-bureauet PDH Music, der præsenterer navnene Fallulah, Vinnie Who, Quadron, Sebastian Lind,  Ginger Ninja (billedet), Hannah Schneider og Non+. Pumpehusets Uffe Savery fortæller selv om satsningen på de syv navne:

"Pumpehuset vil gerne være en del af udviklingen af musiklivet. Det er svært at sige, hvad der præcist er i spil, når man føler, at en artist "rykker". Men det gør disse bands helt bestemt for mig. De har både talent og udtryk. Og Pumpehuset vil hellere end gerne være platform for kunstnere som disse."

Ginger Ninja er et af de bands, der er blevet udvalgt til at repræsentere undergrunden til arrangementet. Guitaristen Rasmus Søby Andersen fra bandet fortæller om udvælgelsen af Ginger Ninja i en pressemeddelelse:

"Jeg glæder mig meget, da jeg har stor respekt for samtlige artister. Det er fedt med et nytænkende arrangement, hvor jeg kan få indblik i, hvad der rør sig indenfor forskellige genrer - og hvor det ikke handler om at vinde en konkurrence".

Det københavnske spillested får med andre ord nyt vand på pumperne denne aften, hvor genrer som blandt andet pop, rock, soul og balkantoner bliver præsenteret fra de tre scener.

"New Water Night" finder sted i Pumpehuset den 4. december og billetter kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA