x

The Raveonettes ind i top fem

The Raveonettes ind i top fem

De unge mennesker, der deltog i dette års udgave af MGP-showet, ligger igen i denne uge på toppen af den danske albumhitliste med deres fælles album, der nu har solgt til to gange platin. De bliver fulgt til dørs af Rasmus Seebach, der har bevæget sig op ad listen, så han i denne uge ligger på en andenplads foran Madonna, hvis seneste opsamlingsalbum har bevæget sig ned på en tredjeplads.

Lige udenfor top tre finder vi Magtens Korridorer, der holder sig inde i top fem med deres seneste album "Milan Allé". Det betyder samtidig, at de ligger en enkelt plads foran ugens højestplacerede nyhed, der i denne uge kommer fra The Raveonettes. Duoen er aktuel med albummet "In And Out Of Control", der i denne uge samtidig er sidste navn i top fem.

Udover The Raveonettes er der kun en enkelt dansk nyhed i top tyve. Den kommer fra Mike Tramp, der ryger ind på en 16. plads med albummet "Mike Tramp & The Rock 'N' Roll Circuz", og tre pladser under ham finder vi den sidste nyhed i top tyve, der er albummet "One World One Love" med Michael Bolton.

Herefter kommer der en stribe nyheder i den nederste del af listen, hvor den højstplacerede er KISS med "Sonic Boom" som nummer 24. Tokio Hotel lander som nummer 26 med den tyske version af "Humanoid", Tiësto ligger en plads under med "Kaleidoscope", som nummer 31 finder vi Backstreet Boys og "This Is Us", og på 32. pladsen finder vi ugens sidste nyhed, der er en boks med ti cd'er med Kandis.

Se hele listen hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA