x

The Horrors varmer op for Muse i Parken

The Horrors varmer op for Muse i Parken

GAFFA kunne for kort tid siden skrive om den britiske eksplosive gruppe The Horrors, som i starten af november giver koncerter i både Århus og København. Det mørke rockband synes at have fået smag på flere koncerter på dansk jord, når de i næste uge agerer opvarmningsband for landsmændene fra Muse i Parken.

De sortklædte og blege fyre fra The Horrors har haft en kometkarriere på de britiske øer, siden de i 2007 udgav debutalbummet "Strange House". I første omgang var goth-temaet og inspirationen fra bands som The Cure ikke til at komme udenom, men bandet gennemgik en større forvandling, inden de udgav de roste album "Primary Colours" og viste, at de absolut ikke var en døgnflue i musikken. GAFFAs anmelder belønnede i år den anden udgivelse "Primary Colours" med fem stjerner og skrev blandt andet:

"Pladens 10 sange lyder som goth-bokssættet 'A Life Less Lived' kogt ned til en dunkel materie, tilsat pulsen fra Neu!, Can og Faust, dramaet fra tidlige 4AD-udgivelser og nerven fra Spaceman 3 og My Bloody Valentine. Det er både modigt og modent tilbageskuende uden på noget tidspunkt at kamme over i pastiche. Og The Horrors slipper sågar helskindet igennem, at Ian Curtis' svanesang spøger grundigt på sangen 'Scarlet Fields'."

The Horrors har med andre ord fundet en virkningsfuld opskrift på, hvordan deres goth-orienterede punkrock skal lyde, og det danske publikum får de næste uger rig mulighed for at opleve den mørke gruppe. Der er dermed lagt op til, at modsætningerne mødes i Parken den 26. oktober, når giganterne fra Muse tager over, hvor kometerne fra The Horrors slipper.

Billetter til koncerten med Muse og The Horrors kan findes via GAFFA Live.

Derudover kan The Horrors også opleves i både Voxhall og Store Vega henholdvis den 8. og 9. november. Billetter til disse koncerter kan findes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA