x

Rihanna udgiver nyt album i november

Rihanna udgiver nyt album i november

Der har været mange spekulationer vedrørende den unge popstjerne Rihanna og et eventuelt nyt udspil fra hendes side, samt hvem der skulle hjælpe med at lave det. Hun har selv pustet til rygterne, ved blandt andet at skrive på hendes Twitter-side "The Wait Is Ova, Nov.23.09", og nu bliver det altså officielt bekræftet, at denne lidet kryptiske besked er varslet om et nyt album.

Den første single fra det nye album ramte amerikanske radiostationerne i går og hedder "Russian Roulette". Sangen er skrevet af r&b-stjernen Ne-Yo, som hun har arbejdet med flere gange tidligere, hvilket har resulteret i kæmpehits så som "Unfaithful" og "Hate That I Love You". Dette nye album bliver Rihannas fjerde siden debut-udspillet "Music Of The Sun" fra 2005. Det sidste album "Good Girl Gone Bad" har solgt platin intet mindre en 36 gange fordelt på omkring tyve lande, så salgsmæssigt er der meget at leve op til.

For at indfri forventningerne har Rihanna hentet et hold af producere, der blandt andre inkluderer Justin Timberlake, Chase & Status, Stargate og Tricky Stewart. Albummet kommer ud under navnet "Rated R", der i øvrigt også er titlen på Queens Of The Stone Ages andet album, der af GAFFA fik seks stjerner.

Hvis singlen "Russian Roulette" er noget at gå efter, er det nok ikke en karakter, hun skal regne med at få for hendes udspil med det navn. Justin Timberlake skulle, som vi før har skrevet, have udtalt at Rihannas nye lyd "Er en smule mere voksent og har mere kant". Det er dog noget der kan lyttes længe efter på "Russian Roulette", så man må håbe på, at hun har noget mere interessant i posen, når hun valgt at give pladen samme navn som Queens Of The Stone Ages mageløse album.

Den sidste plade fra den unge dame, "Good Girls Gone Bad" fik af GAFFA tre stjerner, og et par ganske pæne ord fra anmelderen, eksempelvis følgende:

"Hvor hendes caribiske rødder før blev overspillet, er de nu underspillede, og der er i stedet blevet skruet op for popmaskinen. Det klæder hende, og det står helt klart, at det fra starten har været meningen at køre hende i denne retning. Det bakker albummets hidsige start op om. Og singlen Umbrella, det straight up hotte Breakin’ Dishes og Rehab, der lyder som et af de numre, som blev tilovers til Justin pladen – på den gode måde – viser Rihannas bredde som popkunstner."

Singlen "Russian Roulette" kan høres nu på Rihannas officielle hjemmeside, og albummet "Rated R" kan købes den 23. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA