x

Tokio Hotel til Danmark

Tokio Hotel til Danmark

Det tyske band Tokio Hotel har hittet stort i det meste af Europa, men indtil videre har danske fans måttet tage til udlandet for at høre dem spille. Der var ellers planlagt to koncerter i april sidste år, men da forsanger Bill Kaulitz fik en cyste på stemmebåndet, måtte koncerterne aflyses. Men  nu kan de danske fans komme ind og se dem spille på Forum til marts. Det er netop blevet offentliggjort i en pressemeddelelse.

Lige for tiden er det unge emo-rockband aktuel med albummet "Humanoid", der udkom i Danmark tidligere på måneden, og singlen "Automatic" er i ivrig rotation på radiostationerne rundt om i Europa. Deres albums har vundet platin flere gange og modtaget en god portion musikpriser, blandt andet en MTV Europe Music Award i 2008 for Bedste Nye Artist. De er især populære i hjemlandet, hvor de har solgt mere end 5 millioner cd'er og dvd'er, men også herhjemme har de opbygget en solid fanbase, det ses tydeligt på hitlister som Boogie, hvor de i øjeblikket ligger på en anden-plads med singlen "Automatic".

Tokio Hotels seneste plade, "Humanoid" fik af GAFFA tre stjerner, og anmelderen havde blandt andet følgende kommentar at give det tredje udspil:

"Når alle indvendingerne så er luftet, skal det også medgives, at Tokio Hotel og deres korps af sangskrivere faktisk leverer varen på første halvdel af Humanoid. Noise, Automatic og Forever Now er fuldt gangbar radiorock anno 2009, og titelsangen er decideret medrivende – takket være en velgørende indsprøjtning af tunge guitarer og opfindsomme backingvokaler. Ikke så tosset endda."

Koncerten finder sted den 1. marts 2010 fra kl. 20.00, og billetterne kan købes fra den 26. oktober kl. 10.00 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA