x

Erol Alkan til Vega Natklub

Erol Alkan til Vega Natklub

Vega Natklub kan i starten af 2010 præsentere den verdensberømte dj og producer Erol Alkan, og de lover en alvorlig omgang rave, når han går på scenen. Han har unægteligt et bagkatalog af enormt format, og med remixes af numre for blandt andre Franz Ferdinand, Daft Punk, Chemical Brothers samt Yeah Yeah Yeahs, er han ikke til at komme udenom. Erol Alkan har lagt et par af sine nyere projekter ud på sin MySpace side, hvor de kan lyttes igennem som en smagsprøve.

Alkan er kendt for at have en utrolig føling med musikken, han kan mixe dance, punk, electro og industrial, så det kan forståes af selv de mest tunghøre, og publikum skal nok blive godt underholdt i hans selskab. I øjeblikket er han på verdensturné, og klub-gæster venter med spænding. I København bliver supporten leveret af Kasper Bjørke og Thomas Barfod. Arrangementet beskrives af Vega således:

"Den efterspurgte producer og klub-dj har rocket klubber, spillesteder og festivaler verden over og har et unikt øre for at mixe forskelligartet musik og krydre det med egne produktioner og remixes. Erol Alkans klub-sæts er berømte, og han er i øjeblikket imødeset med stor forventning på klubber fra Los Angeles til Bordeaux. (...) Der er dømt rave til den helt store guldmedalje i VEGA Natklub, når Erol Alkan fyrer op under festen. Også loungen vil være åben, med et sublimt udvalg af lokale navne."

Arrangementet løber af stablen den 29. januar fra kl. 23.00 til 05.00, og der kan ikke købes billetter i forsalg.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA