x

Massive Attack-frontmand angriber Lennon-fortolkere

Massive Attack-frontmand angriber Lennon-fortolkere

Massive Attacks politisk engagerede frontmand 3-D med det borgerlige navn Robert Del Naja har udvist stor harme og utilfredshed med, at de britiske deltagere i talentkonkurrencen Pop Idol har valgt at udsende en coverversion af John Lennons klassiske "Happy Xmas (War Is Over)".

"Det er et fuldstændig frastødende valg af en coversang lige nu. Amerikanske fly smed bomber i Afghanistan i denne uge, og med dem dræbte de børn. Siden maj måned har over 200 amerikanske soldater mistet livet, og der har været flere tusinde uskyldige civile, der har mistet livet, siden George Bush erklærede krig," forklarer 3-D.

Sammen med organisationen Campaign For Nuclear Disarmament har 3-D opponeret mod, at den nye coverversion skulle udsendes, og da det ikke lykkedes, beder de nu om, at alt overskuddet af salget går til velgørenhedsorganisationer i Irak og Afghanistan.

I øvrigt er John Lennons originale version af "Happy Xmas (War Is Over)" også netop genudsendt i England, men det faktum har åbenbart ikke sat 3-D's pis i kog.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA