x

Don McLean kommer til Horsens

Don McLean kommer til Horsens

Komponisten og sangeren Don McLean er en erfaren herre med over 3.500 spillede koncerter under vesten og med hits som "Vincent" og ikke mindst "American Pie" i sit bagkatalog. Nu kommer legenden til Horsens Ny Teater til næste år og spiller sine velkendte sange for det danske publikum.

Don McLean er primært kendt for balladen "American Pie" fra 1971, som blandt andre Madonna har fortolket, og som er stærkt inspireret af flystyrtet, der kostede de famøse kunstnere Buddy Holly, Ritchie Valens og J. P. Richardson livet i 1959. Det andet store hit "Vincent", som også er kendt under titlen "Starry Starry Night", tager ligeledes afsæt i biografiske begivenheder. Nummeret, der naturligvis omhandler Vincent Van Goghs liv, spilles stadig hver dag på Van Gogh-museet i Amsterdam.

Den velkendte folk-stjerne har ud over sine velkendte hits også siden 1970'erne indspillet og udsendt over 40 guld- og platinudgivelser og må betegnes som et verdensnavn, som Horsens får til byen. Horsens Ny Teaters direktør Kim Bisgaard Pedersen er også stolt over at få Don McLean til deres scenen og udtaler ifølge pressemeddelelsen:

"Det bliver en Starry Starry Night, når legenden Don McLean gæster Horsens Ny Teater i 2010. Vi vil opleve en koncert, hvor kunstner og koncertrum går op i en højere enhed."

Publikum kan opleve Don McLean på en passende scene til de folkede og countryprægede numre, når  sangeren kommer til byen den 30. april næste år.

Billetsalget starter den 30. oktober, og billetter til koncerten kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA