x

The Rakes stopper

The Rakes stopper

Den engelske kvartet The Rakes har med deres energiske britrock og kontrollerede guitarriff skabt sig et stort navn og har desuden et bagkatalog på tre kritikerroste albums. Nu annoncerer gruppen, at de stopper med øjeblikkelig virkning og takker af i en pressemeddelelse.

Siden debuten i 2005 har The Rakes været et solidt navn i England og stod også over for en længerevarende turné i både hjemlandet og i USA. Men nu må publikum få deres penge tilbage for de aflyste koncerter, da bandet netop har sendt en pressemeddelelse, hvori de udtaler:

"The Rakes har altid været ubøjelige og stolte af det faktum, at vi giver os 100 % til hvert et spillejob, som vi nogensinde har spillet. Hvis vi ikke kan give fuldt, så vil vi ikke gøre det. Det var reglen, som vi har haft fra dag 1. Efter en del forhandlinger er vi kommet til den konklusion, at vi ikke kan give os 100 % længere og er kede af at sige, at The Rakes stopper. Vi er kede af at skuffe alle de folk, som ville komme og se os på vores USA og UK-turneer. 

Medlemmerne i The Rakes, sangeren Alan Donohoe, guitaristen Matthew Swinnerton, bassisten Jamie Hornsmith, trommeslageren Lasse Petersen, fortsætter i udtalelsen:

"At skrive sin egen nekrolog er en surreel ting, men vi ønsker at takke vores højt elskede fans, alle de fantastiske mennesker, som vi har arbejdet sammen med over årene, vores management og det loyale pladeselskab. Vi føler os privilegerede over at have haft muligheden for at skrive musik sammen og optræde over hele verden. Virkelige mange tak for de gode oplevelser. Det var sgu noget af en fest. Men nu bliver vi nødt til at sove den ud." 

The Rakes stopper med andre ord med fungere som band med det samme, og deres publikum får umiddelbart ikke mulighed for at sige farvel til det roste band eller se dem en sidste gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA