x

Blur planlægger nyt i 2004

Blur planlægger nyt i 2004

I et nyt interview med den engelske radiokanal Xfm ydrer Blur-sangeren Damon Albarn planer om at indspille og udsende en ep med resten af bandet engang i det kommende år.

"Vi diskuterer med vores separate advokater om at indspille en ep næste år. Jeg tror helt sikkert, vi udsender noget nyt materiale, men vi kommer ikke til at turnere lige med det samme igen," forklarer Albarn og forsætter: "Vi har været på turné i de seneste otte måneder, og det har været en stor fest. Det har været ret godt for vores sjæle at se publikummet i år. Det var været ekstremt hårdt arbejde, men også ekstremt givende. Og her efter turnéen snakker vi stadig med hinanden, og det gjorde vi specielt ikke efter den sidste. Et af medlemmerne skred."

Damon udsendte i mandags i øvrigt albummet "Demo Crazy", der er sangeren solodebut. Albummet er dog kun udsendt i England, og kun i 5000 eksemplarer på vinyl. Og så har Albarn i øvrigt også givet udtryk for, at de kommende år også kommer til at byde på nyt fra Gorillaz, Mali Music og et muligt Blur-album med overskydende materiale fra "Think Tank"-indspilningerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA