x

Cristiano Ronaldo synger i reklame

Cristiano Ronaldo synger i reklame

Han spiller til dagligt for det spanske fodboldhold Real Madrid, og er verdens bedst betalte fodboldspiller, men Cristiano Ronaldo har altså fundet tid til at lægge stemme til en cover-version af balladen "Amor Mio" (der betyder "Min Elskede" på dansk, red.), der skal bruges i en reklame for den spanske bank Banco Espirito Santo.

Han skulle også have sunget cover-versioner af både Barry White og Julio Iglesias. Men skal man tro de engelske medier har han denne gang ikke fundet vej til målet. Den engelske avis The Sun skriver blandt andet:

"Den tidligere Manchester United spiller har gjort sig selv til et let mål for latterliggørelse i fodboldverdenen, efter offentliggørelsen af hans elendige præstation. (...) Hans optræden bag mikrofonen, efterlod de som overværede optagelserne chokerede, da han fuldstændig ødelægger denne Cuban Bolero ballade."

Når man hører resultatet forstår man nu godt The Suns skriverier. Det er nok ikke sangkarrieren, det unge fodboldtalent skal satse på. Banco Espirito Santo er Real Madrids hovedsponsor, og reklamen skulle altså være et publicity-stunt for både klubben, Ronaldo og banken selv. Alligevel skulle de måske have taget idéen op til overvejelse, da de hørte ham synge.

The Daily Star kunne dog rapportere at Ronaldo godt er klar over, at sang ikke er det han er bedst til:

"Cristiano ville være den første til at indrømme, at sang ikke er hans forté. Heldigvis for ham, var optagelserne bare for sjov."

Resultatet af Cristiano Ronaldos anstrengelser, kan høres både med og uden studie-redigeringer på. Her kommer links til de to, så kan interesserede selv dømme.

Redigeret version

Uredigeret version.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA