x

Hot Chip-medlem udsender soloalbum

Hot Chip-medlem udsender soloalbum

Co-vokalisten, percussion- og synthesizer-spilleren Joe Goddard er en af de bærende kræfter i det populære Hot Chip, der også gæstede Roskilde Festival i 2008. Inden Hot Chip udsender deres fjerde album i det nye år, er Joe Goddard klar med sin solodebut.

Albummet har fået titlen "Harvest Festival", indeholder 12 numre og er det første album, som udkommer på pladeselskabet Greco-Roman. Joe Goddard er selv en del af det lille selskab sammen med kollegaen Alex Waldron, der har navne som Buraka Som Sistema, David E. Sugar og Drums Of Death.

Soloeventyret har umiddelbart ingen indflydelse på Hot Chip fremtidige samarbejde, og elektropop-gruppen har annonceret, at et album er i støbeskeen og bliver udgivet på et tidspunkt i 2010. Udover at albummet ifølge Nme.com skulle være en smule mere stille og mere disko-orienteret end det seneste album, er der ikke meget information om dette.

Hot Chip-grundlæggeren Joe Goddard fortæller til nyhedssiden residentadvisor.net selv om musikken på albummet som værende "Vindpust fra den komplicerede ambience-scene til polyrytmerne fra Londons klubland og tilbage igen." Det betyder i første omgang, at hovedparten af albummet er instrumentalt.

Hvad Joe Goddards vage definition ellers nærmere dækker over, må man selv lytte sig frem til, når albummet udkommer den 9. november.

Tracklisten til "Harvest Festival":

1.    “Apple Bobbing”
2.    “Tinned Apricot”
3.    “Pear-Shaped”
4.    “Strawberry Jam”
5.    “Go Bananas”
6.    “Half-Time Oranges”
7.    “Lemon & Lime (Home Time)”
8.    “Tropical Punch”
9.    “Sour Grapes”
10.    “Pineapple Chunk”
11.    “Mango Chutney”
12.    “Coconut Shy”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA