x

Taxi Taxi! tager på dansk turné

Taxi Taxi! tager på dansk turné

De er netop blevet færdige med at være på turné i England, som supportband for Kings Of Convenience, og nu smutter Taxi Taxi! forbi Danmark på en kort turné. Den svenske duo udgav deres debutalbum, "Still Standing At Your Back Door", i september, og har altså brugt tiden, der er gået siden da meget fornuftigt med at følge Kings Of Convenience på deres tour.

Taxi Taxi! har givet flere koncerter herhjemme før, men det er dog ved at være et års tid siden, de unge damer gæstede Danmark sidst, så nu får de danske fans gode muligheder for at se Taxi Taxi! i aktion, og med et helt nyt albums materiale at give ud af. Der er planlagt fem koncerter i de større byer, blandt andet København til en Tigerspring Label Night, som vi også tidligere har nævnt. Derudover spilles der i Århus, Kolding, Odense og et endnu ikke afsløret sted. Det fulde program kan ses nedenfor.

Deres første studie-album, "Still Standing At Your Backdoor", fik af GAFFA fire stjerner og nogle pæne ord med på vejen, blandt andet følgende:

"Det er fortsat den ungdommelige og uskyldsrene tone, der karakteriserer Taxi Taxi! i tekster og musik, om end teenagerens velkendte weltschmerz, længsel og melankoli også hyppigt indfinder sig. Mange af sangene handler om kærlighed i en forholdsvis jomfruelig form, (...) . Det er svært ikke at lade sig charmere af de to meget talentfulde flickor, også selvom deres vokalharmonier til tider er lidt småskingre, og deres sangskrivning er tilmed yderst habil. Som lytter kan du roligt sætte dig ind i teenage-taxaen og forvente en spændende køretur."

Billetter til koncerterne kan fåes via GAFFA Live.

ons 28.10 - Århus / Musikcaféen / Klub Tyst
tor 29.10 - Kolding / Pitstop
fre 30.10 - København / Lille VEGA / Tigerspring Label Night
lør 31.10 - Surprise koncert
søn 01.11 - Odense / Studenterhus / Kulturmaskinen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA