x

RebekkaMaria klar med ny single

RebekkaMaria klar med ny single

Der var Lampshade, så var der As In RebekkaMaria, og nu er den tredje inkarnation klar til at vise sig for verden. Det er netop offentliggjort, at vi kan vente et nyt solo-album fra hendes side, engang i starten af det nye år, ifølge en pressemeddelelse fra pladeselskabet A:larm Music. Hvor udtrykket på den første solo-plade, "Queen Of France", var ovre i stram elektropop, skulle der være en mere soulet og fri fortolkning af elektropop-genren at høre, på det endnu unavngivne andet album. "Queen Of France" fik af GAFFA fire stjerner, og der blev skrevet følgende:

"På Queen Of France træder RebekkaMaria i vovet femme fatale-karakter og præsenterer fra ende til anden en aldeles solid og frydefuldt spændstig omgang elektropop af mest sprødt pikante format. Singlerne Yours Truly og navnlig She Lion sidder lige i øjet med deres clubbede stemninger og stramt dansable beats, men højdepunkterne er mange – også den drilsk legesyge Army Of Foxy og den smækkert rytmiske Happy Birthday er smagfulde lækkerbiskener. Flere toneangivende producere har hjulpet RebekkaMaria i studiet, og det kan høres på albummets effektive professionalisme."

Den første single på den nye plade hedder "Oh Solitude", og kan høres fra i dag på hendes MySpace side. Den er et flot eksempel på enkel og rørende musik, med den spinkle vokal og de lette toner, der kun kan kalde et lille smil frem på læben. Hvis det er, hvad der er i vente på RebekkaMarias næste album, lover det helt bestemt godt.

RebekkaMaria udtaler i pressemeddelelsen om den nye plade og navnskiftet, der skal markere, at solo-projektet ikke længere er projekt, men snarere hvad vi kan vente os fremover:

"Første plade var mest én tangent, jeg kørte ud ad. Det var ikke hele mig, og det vidste jeg godt - derfor præfikset ”As In”, hvor den hér plade er mere personlig og hel."

A:larm Music lover et mere sanseligt og kvindeligt album end det første. Det "naturpoppede" første udspil "Oh Solitude", skulle være det første eksempel på den nye stil. Det er komponeret i selvvalgt isolation, i et lille sommerhus på Fyn, og det skulle bringe den elektriske pop så tæt på flora og fauna, som den kan komme.

"Jeg er grundlæggende afhængig af stilhed og ensomhed. Jeg kommer i kontakt med nogle sider af mig selv, som jeg ikke er i byens larm. Naturen larmer på en helt anden måde." siger RebekkaMaria om produktionen af den nye single.

Der er endnu ikke sat hverken titel eller udgivelsesdato på det nye album, så indtil videre må fans lade nøje med singlen, og håbe der snart kommer mere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA