x

Klub Klam udsender lorteplade til februar

Klub Klam udsender lorteplade til februar

Humorkollektivet Klub Klam, er snart klar med deres andet album "Aberøv". Deres førstefødte "Sikke Noget Lurt" – med numre som "Bertha" – fra i fjor solgte overraskende mere end 10.000 eksemplarer.

– Vi satser på fiasko, fortæller Morten Buschmann fra Klub Klam.

– Denne gang er det virkelig noget lort. Første gang sagde vi det bare, denne gang mener vi det virkelig.

Kan du give nogle eksempler?
– Anders Ø. har lavet et nummer, som hedder "De kællinger". Der er virkelig lort med i den tekst. Vi har også skrevet en sang om en morfar, som fortæller sin sørgelige historie til sit barnebarn: Det hedder "Hr. Reimar bryder ud" og handler om hans blå udslæt efter at have optrådt som smølf. Nu er han nøgen og kan kun gå med tyrolerhat. Det er et rigtig skidt nummer.

Bandlyst på radioen
Allerede nu har Klub Klam en julesingle i omløb. Desværre kan den ikke høres meget i æteren.

– "Thomas kommer hjem" handler om en fraskilt kvinde, som køber en escortfyr til jul. P3 og 100FM og Sky Radio tør ikke spille den. (Klub Klam er ikke længere tilknyttet DR, red.) Der kan altså kun sidde mænd i de der playlisteudvalg, for det er sgu en vigtig kvindetekst, fastslår Morten Buschmann med tydelig indignation i stemmen.

Det er endnu ikke besluttet, om julesinglen kommer med på "Aberøv". Men sikkert er det, at pladen indeholder 7-8 nyskrevne numre samt sketches fra radioprogrammerne.

Hvornår udkommer det?
Engang i februar, det er den syvende eller den niende. Jeg kan simpelthen ikke huske det, slutter Morten Buschmann skråsikkert.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA