x

Chris Brown annoncerer nyt album

Chris Brown annoncerer nyt album

Popstjernen Chris Brown har haft et turbulent år efter at være dømt for vold mod sin lige så celebre kæreste, Rihanna - en sag, der var ved at ødelægge r&b-kometens ry og karriere. Under et år efter hændelsen annoncerer teenage-idolet sin tredje udgivelse "Graffiti".

Chris Brown bruger stadig mange af sine interviewminutter på at undskylde over for den tidligere kæreste Rihanna, men finder også tid til at snakke om musikken og fremtiden, der måske ikke ser så mørk ud for popstjernen, som først antaget. Chris Brown har ifølge den engelske tv-station ITV's hjemmeside udtalt følgende om de musikalske inspirationer:

"Jeg har villet ændre min musik og få det til at være noget anderledes. Som for eksempel min nuværende musikstilart, som jeg ikke forsøger at lave typisk urban. Jeg vil gerne være som Prince, Michael Jackson og Stevie Wonder har været. De har kunne kombinere deres musik med hvilken slags musik, det skulle være."

Den platinsælgende sanger har allerede den første single "I Can Transform Ya" med Lil' Wayne og Swizz Beatz som gæster ude og har desuden varslet andensinglen "Crawl", som snart udkommer. Senest har Chris Brown twittet udgivelsesdatoen for "Graffiti" som værende den 15. december, hvilket ifølge musiksiden Billboard.com er blevet bekræftet af pladeselskabet.

Om popstjernen har angret nok i forhold til igen at blive et lige så stort teenage-idol som tidligere, må tiden vise, når albummet udkommer i december.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA