x

Liam Gallagher vil starte et nyt band

Liam Gallagher vil starte et nyt band

Eftersom Oasis officielt er opløst, og Noel Gallagher har tænkt sig at fokusere på sin kommende soloplade, rejser spørgsmålet sig naturligvis om, hvad broderen Liam har tænkt sig at få tiden til at gå med. Nu udtaler han, at han ikke er interesseret i at være solist, og at han efter en pause vil begynde at lede efter et nyt band.

Det er avisen The Scotsman, der har talt med den tidligere Oasis-sanger, der udtaler, at han altid vil savne Oasis. Men da han stadig har musik i sig, vil han til næste år begynde at finde et alternativt til den opløste gruppe.

"For øjeblikket slapper jeg bare af derhjemme, kommer lidt ud og hører noget musik, og så vil jeg forsøge at starte noget nyt op måske efter januar, gøre noget anderledes og se, hvordan det går. Men jeg tager helt sikkert en pause fra musikken i en periode".

Liam Gallagher, der lige nu bruger tid på at promovere sin tøjkollektion Pretty Green, beskriver tiden i Oasis som en vigtig del af hans identitet som han aldrig vil kunne lægge fra sig. Men selvom hans næste projekt måske bliver noget lort, bliver han nødt til at gøre et forsøg på at skabe noget mere musik.

"Vi laver ting med Pretty Green lige nu, men laver ikke bare musik i 18 år og så siger, 'Okay, det var det, nu vil jeg lave fucking tøj'. Der er ingen pointe i at se cool ud og så ikke have nogen sange, vel?".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA