x

GAFFA er på gaden

GAFFA er på gaden

Så er GAFFA november på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

Du kan blandt andet møde forsidenavnet Alphabeat, der fortæller om succesen i udlandet, nye samarbejdspartnere og jagten på den perfekte popsang.

Vi har også været i Sverige for at møde Jay-Z, der er aktuel med "The Blueprint III", vi tog en snak med Steffen Brandt om Bob Dylan, og så fortæller Jamie Cullum om at møde Clint Eastwood og at ligne Harry Potter.

Derudover kan man se vinderbillederne fra GAFFA Photo Awards, læse et interview med Tiësto, møde Editors, blive introduceret til Paloma Faith, Hannah Schneider, Cours Lapin, The Company og mange andre.

Man kan desuden som medlem af Klub GAFFA læse et stort tillæg om D-A-D i forbindelse med deres 25 års jubilæum, der desuden bliver fejret med udgivelsen "The Overmuch Box". Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan man som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med november-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA