x

Whitney giver ekstrakoncert

Whitney giver ekstrakoncert

Billetsalget til koncerten med Whitney Houston 3. juni 2010 startede i weekenden, og allerede nu kan man fra arrangørernes side sige, at der ikke er mange billetter tilbage til sangerindens danske koncert. Derfor har man forhørt sig om muligheden for en ekstra koncert, og den aftale er nu faldet på plads, så Whitney Houston bliver en ekstra dag i København for at give koncert 4. juni.

Dermed er der altså endnu en mulighed for at opleve sangerinden, der i 1985 debuterede med et album, som i hjemlandet USA alene har solgt over 13 millioner eksemplarer. På verdensplan har Whitney solgt mere end 170 millioner plader, hvilket betyder at udgivelser som "Whitney", "The Bodyguard" samt hendes seneste udgivelse "I Look To You" står i rigtig mange hjem verden over.

Så der er garanti for masser af klassikere på sætlisten, når Whitney Houston giver sine to koncerter i Danmark. Der er fortsat ledige billetter til koncerten 3. juni, og billetsalget til ekstrakoncerten 4. juni starter på mandag 2. november klokken 10:00, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA