x

Taxi Taxi! til Night Music Gallery

Taxi Taxi! til Night Music Gallery

Da vi her på GAFFA.dk skrev om Taxi Taxi!'s danske turné nævnte vi, at de havde planer om at spille en surprise-koncert 31. oktober. Vi kun nu afsløre, at den koncert vil blive afviklet til Night Music Gallery-arrangementet på Statens Museum For Kunst lørdag aften.

Det er tidligere blevet afsløret, at man til det gratis arrangement vil kunne opleve både Quadron og Hannah Schneider samt Stella Polaris Soundsystem, og nu er der altså kommet endnu et navn til programmet i form af den svenske duo Taxi Taxi!.

Søstrene Miriam og Johanna E. Berhan er aktuelle med debutalbummet "Still Standing At Your Back Door", der følger op på ep'erne "Taxi Taxi!" (2007) og "Step Out Into The Light" (2009). De har allerede spillet i Århus og Kolding i denne uge, og i aften og i morgen gælder det København, inden de søndag 1. november går på scenen på Studenterhuset i Odense.

Night Music Gallery-arrangementet følger op med en efterfest fra klokken 23:00 i Kødboderne 18, hvor Stella Polaris Soundsystem igen er på plads, og her får de følgeskab af Saveges y Suefo, Copia Doble Systema, Al Lindrum & His Magic Hat, dj Wellbecome (polka) og Mikael Palner (Urban World).

Night Music Gallery-aftenen starter klokken 19:00 i Statens Museum For Kunst, Sølvgade 48-50 i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA