x

CunninLynguists tager på nyt roadtrip

CunninLynguists tager på nyt roadtrip

De sydligt beliggende rapmiljøer i USA har i lang tid været synonym med musikstilarten crunk, store biler og sirup-drikkende rappere. Men staterne har dog altid haft en alternativ hiphop-scene, der har givet publikum musik fra grupper som Outkast og CunninLynguists. Den sidstnævnte gruppe har nu snart albummet "Strange Journey Volume Two" ude.

Produceren Kno og de to rappere Deacon The Villain og Natti har stået for mere tænksom tilgang til hiphop, end hvad normen er i syden, og har både med det første og det kommende "Strange Journey"-album tematiseret deres musikalske rejse. Produceren Kno fortalte tidligere i år om koncept-albummet til GAFFAs udsendte:

- "Strange Journey" er i virkeligheden lavet til vores fans. Det viser bare, hvad der kan gøres med noget hårdt arbejde og talent. Pointen med at belyse det at rejse og gæsteoptrædener fra folk, vi har mødt igennem årene, er for at vise, at du ikke har brug for nogen for at følge din drøm. Vi har aldrig haft et promoveringsbudget, har aldrig været signet på et stort pladeselskab, har aldrig haft en tyvendedel af den promo, som andre rappere har, og stadigvæk er det her, hvad vi har opnået med hjælp fra dedikerede fans.

Andet rejsealbum fra hiphoptrioen indeholder gæsteoptrædener fra rappere som E-40, Sean Price, Guilty Simpson og indeholder udover produktioner fra Kno fra gruppen, også bidrag fra produceren J-Zone og Blue Sky Black Death. Albummet "Strange Journey Volume Two" udkommer den 3. november.

Læs hele interviewet "CunninLynguists: Internettet er det værste, der er sket for rap".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA