x

The xx mister udmattet medlem

The xx mister udmattet medlem

Den engelske kvartet The xx har haft pænt vind i sejlene de sidste måneder, men nu er det åbenbart blevet for meget for Baria Quereshi (guitar/keyboard), der har valgt at tage en pause fra gruppen. Det har medført, at bandet har aflyst fire europæiske shows.

Meldingen om Quereshis beslutning kom i sidste uge, efter at de resterende medlemmer havde optrådt som en trio til en koncert i England. Her sagde de ifølge websiden The Quietus fra scenen, at de var knuste over guitaristens fravær, og senere dedikerede de sangen "VCR" til hende.

Det var første gang gruppen optrådte som trio, men det vides endnu ikke, om det bliver sidste gang. Gruppe har indtil videre aflyst fire koncerter, men forventer at genoptage deres Europa-turné 3. november. Inden da skal medlemmerne mødes for at diskutere, om Baria Quereshi ønsker at fortsætte med gruppen på resten af deres turné.

Gruppen tager senere på måneden til USA, hvor de skal spille en lang række koncerter, inden de til december vender tilbage for at give flere europæiske koncerter. Den del af deres turné skal også bringe dem forbi Danmark 15. og 16. januar, hvor de spiller i henholdsvis København (Vega) og Århus (Voxhall).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA