x

Gift Of Gab flygter til Mars

Gift Of Gab flygter til Mars

Den bevidste mc med de kæbetabende sætninger, Gift Of Gab, ligger ikke på den lade side og har siden tredje album med gruppen Blackalicious udkom i 2006 udgivet et soloalbum og to album med gruppen The Mighty Underdogs. Nu kommer andet album fra hurtigrapperen med navnet "Escape 2 Mars".

Andet album fra Gift Of Gab følger med titlen tråden fra solodebuten "4th Dimensional Rocketships Going Up", men ifølge Hiphopdx.com, udtaler rapperen, at titlen ikke skal tages bogstaveligt:

"Folk kommer til at tro, at den handler om marsboer, men det gør den ikke. Det handler mere om at tage hånd om den planet, som vi bor på. Det ender med, at vi skal flygte til Mars eller et andet sted, hvis vi bliver ved med at tage den planet, som vi lever på for givet."

Albummet indeholder gæsteoptrædener fra blandt andre Del tha Funkee Homosapien, Lateef The Truthspeaker og Brother Ali, mens produktionerne bliver styret af Dnae Beats og Headnodic. Gift Of Gab har i den forbindelse også fortalt om hans forhold til den elektroniske scene:

"Nogle af sangene med en mere elektronisk følelse er helt nyt territorium for mig. Jeg har ikke rigtig arbejdet med noget af det, indtil vi tog ud og lavede nogle shows med Bassnectar (elektronisk kollektiv, red.) og jeg så, at kulturen skiftede foran mig, og jeg tænkte det var en god ting."

Albummet "Escape 2 Mars" udkommer den 3. November, og tracklisten kan ses nedenfor.

1. E2MTRO

2. El Gifto Magnifico

3. Lightyears

4. Dreamin' feat Del tha Funkee Homosapien & Brother Ali

5. In Las Vegas

6. Escape 2 Mars

7. Electric Waterfalls

8. Richman, Poorman

9. Someofthepeople

10. Spotlight

11. Rhyme Travel

12. Dreamin' (Aqua Sawtooth Remix) (Vinylbonus)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA