x

Missy Elliott er klar med nyt album

Missy Elliott er klar med nyt album

Pioneren Missy Elliott er en af de bedst sælgende kvindelige rappere nogensinde og kan samtidig bryste sig af at være den eneste kvinderapper, der har hele seks certificerede platinalbums bag sig inklusive dobbeltplatinalbummet "Under Construction". Nu melder hun ud, at det syvende album "Block Party" er klar til næste år.

Rapperen har efter flere udskydelser annonceret, at albummet er ved at være færdigt, og at det udkommer i januar. Missy Elliott har desuden fortalt om sit nye album i et interview med musiksiden Billboard.com, hvor hun blandt andet sagde:

"Dette album er nok mere musikalsk og melodisk end mine tidligere albums. Mange af mine albums er meget drevet af hiphop med forskellige andre musikstilarter inde over. Dette album er hiphop blandet med en form for britisk hiphop-lyd."

Producer-vennen og hitskaberen Timbaland har siden starten produceret for den markante rap-kvinde, der også denne gang vil gøre brug af ham. Hun fortæller om samarbejdet og venskabet med Timbaland, som hun indrømmer rækker ud over musikken.

"Der er en speciel kemi imellem os, som aldrig vil forsvinde. Ligeosm Janet Jackson, Jimmy Jam og Terry Lewis. Eller ligesom Michael Jackson og Quincy Jones - den slags kemi. Det er ikke fordi, at jeg ikke kan arbejde sammen med andre, men bare fordi en producer er hot, betyder det ikke nødvendigvis, at det automatisk vil fungere."

Missy Elliott har dog fået musikken til at fungere med en del prominente producere som Souldiggaz, Danjahandz, Pharrell, T-Pain og Pointguard, der sammen med Timbaland står bag albummet. "Block Party" med Missy Elliott er sat til at udkomme den 19. januar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA