x

Nyt dansk pladeselskab ser dagens lys

Nyt dansk pladeselskab ser dagens lys

Et nyt dansk pladeselskab har set dagens lys i Aalborg. Navnet er Apollon Records, og selskabet bliver styret af to unge nordjyder, der efter eget udsagn har "ambitionen om at udgive popmusik, der giver genlyd i hele landet." 
 
Første udspil fra Apollon Records er singlen "Om Igen" fra den debuterende sangerinde Christal, som blander pop, dance og r&b. Videoen kan nu opleves på selskabets hjemmeside. Videoen til "Om Igen" er instrueret af filminstruktøren Lasse Spang Olsen, kendt for blandt andet "Den Sorte Madonna", "Gamle Mænd I Nye Biler" og "I Kina Spiser De Hunde".

Apollon Records har dog også andre ting på bedding, fortæller Morten Dybdal Møller fra Apollon til GAFFA.dk:
 
– Vi har lige skrevet kontrakt med en duo, der hedder Puls og består af en sanger og en rapper, som også laver dansksproget popmusik. Dem udgiver vi snart en single med, og så kommer Christal med sin anden single, "Kaos", og så regner vi med at udgive albums med dem til næste år.

Vil I kun satse på dansksproget popmusik?

– Ikke nødvendigvis, men vi satser på musik, der kan nå ret bredt ud, og det behøver ikke at være på dansk. Vi forhandler også med gruppen This Is Not America, der spiller en blanding af rock, pop og elektronika og har engelske tekster. Dem har vi dog endnu skrevet kontrakt med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA