Nyhed

Lady Gaga slår amerikansk hitlisterekord

Popdivaen har haft fire singler på toppen af Billboards Pop Songs-hitliste

Stefani Joanne Angelina Germanotta, bedre kendt som sangerinden og sangskriveren Lady Gaga, har haft god vind i sejlene det sidste års tid. Faktisk så meget, at hun har slået en amerikansk hitlisterekord. Lady Gaga har nemlig haft hele fire singler fra ét album til at toppe den såkaldte Billboard Pop Songs-hitliste. Det oplyser angryape.com

Nærmere betegnet er der tale om de fire singler fra Lady Gagas debutalbum "The Fame", der er udgivet i USA, nemlig "Just Dance", "Poker Face", "LoveGame" og "Paparazzi". I andre terroritorier er sangene "Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)" og "Bad Romance" også udgivet som single, men det er altså ikke tilfældet i USA. I alt har Lady Gaga på verdensplan solgt over 20 millioner singler (primært som digitale downloads) og over tre millioner album.

23. november genudgiver Lady Gaga i øvrigt, som tidligere omtalt på GAFFA.dk, sit debutalbum "The Fame" med titlen "The Fame Monster" og hele otte nye numre.


GAFFAs anmelder Jesper Buhl faldt dog ikke for Lady Gaga, da han anmeldte albummet "The Fame". Det blev kun til en enkelt stjerne og blandt andet følgende ord: "Lady Gaga synger sådan set udmærket, men sangskrivningen er så tåbelig, at det er fornærmende, og indpakningen er så kalkuleret og fake, som den slags kan være."

 

ANNONCE