x

Joss Stone: Lily Allen er ikke sanger

Joss Stone: Lily Allen er ikke sanger

Lily Allen var for nylig ude på sin blog med en bredside mod fildelere, og det har nu fået en kommentar fra Joss Stone. Soulsangerinden bakker nu ikke Lily Allen op, tværtimod. I et interview med The Press Association, citeret af The Guardian, siger hun blandt andet:

"Lily Allen er mere en personlighed, end hun er sanger. Hun er nødt til at sælge plader, fordi hun ikke er sanger, og det er ikke en fornærmelse mod hende, fordi jeg tror, at hun selv ved det."

Joss Stone fortsætter: "Hun vil ikke vinde kampen (mod ulovlige downloads, red.). Det vil ingen af os. Så lad os bare acceptere det og se det som noget, som kan være smukt og ændre musik til det bedre. Det kan være, det skiller fårene fra bukkene."

Joss Stone mener selv, at hun - altså Joss Stone - laver "ægte musik, og folk vil komme til mine koncerter, mens for kunstnere som Lily ... dér handler det om sangen, om deres personlighed og deres berømmelse."

Joss Stone fortæller videre, at musikere ikke behøver at tjene så mange penge som muligt. Hun siger: "Hvem har sagt, at musikere behøver at være millionærer. Hvem har gjort det til en regel? Vi behøver bare penge nok til at lave musik, spise og tage på turné."

Ifølge The Guardian har Joss Stones pladekontrakt med selskabet EMI dog en værdi af 7,5 millioner pund (cirka 62 millioner kroner). Så hun har vist også til dagen og vejen.

I dag 22-årige Joss Stone blev i sin tid, som 14-årig i 2001, opdaget, da hun vandt den engelske udgave af "Stjerne For En Aften". Hun har netop udgivet sit fjerde album, "Colour Me Free".

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA