x

Robbie Williams bekræfter Take That-gendannelse

Robbie Williams bekræfter Take That-gendannelse

Rygterne om Robbie Williams' tilbagevenden til Take That har efterhånden kørt særdeles længe, og i forbindelse med udgivelsen af sit nye album "Reality Killed The Video Star" bekræfter sangeren, at han er begyndt at samarbejde på nyt materiale med de fire Take That-medlemmer.

Det er værten Jonathan Ross, der som vært i programmet Friday Night With Jonathan Ross på fredag bringer et interview med Robbie Williams. Her udtrykker han ifølge BBC et ønske om at arbejde videre med Take That i fremtiden og fortæller, at de allerede har "lavet nogle småting" sammen, men fortæller han også, at han ikke kan fortælle så meget mere.

I samme interview fortæller han om sin pause fra musikscenen og forklarer, at det skyldtes nervøsitet i forbindelse med at skulle optræde, og at han i samme periode også var indlagt til afvænning.

Men dermed skulle døren nu altså være fuldstændig åben for en gendannelse af Take That med alle fem oprindelige medlemmer, og om Robbie kommer med flere detaljer, kommer først frem fredag aften på BBC One.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA