x

Lightspeed Champion udgiver album nummer to

Lightspeed Champion udgiver album nummer to

Forfatteren, sangskriveren og komponisten Devonte Hynes har en fortid i dancepunkbandet med det lidet flatterende navn Test Icicles. Siden har musikeren taget et genrespring og udgav sidste år indie-albummet "Falling Off The Lavender Bridge" og er allerede nu klar med opfølgeren.

Andet album fra Lightspeed Champion kommer til at hedde "Life Is Sweet! Nice To Meet You" og bliver produceret af Ben Allen, der tidligere har arbejdet med navne som Animal Collective og Gnarls Barkley. Det tyder desuden på, at Devonte Hynes forsætter med at spille country-indie, hvilket han også blev rost for på det seneste album. For eksempel skrev GAFFAs anmelder i sin firestjernede anmeldelse:

"Lightspeed Champion bevæger sig ind på Elliott Smith- og Ed Harcourt-singer-songwriter-territorium, og hans heftige brug af steel-guitar giver det faktisk et ekstra skub i retning af country. Hvis skiftet er overraskende, er det måske endnu mere overraskende, hvor godt resultatet er. 'Galaxy Of The Lost' og 'Tell Me What It's Worth' er glimrende indiepopsange, og den Bright Eyes-klingende 'I Could Have Done This Myself' har ud over en god melodi også en humoristisk tekst om Hynes' seksuelle debut kørende for sig."

Om Devonte Hynes stadig bevæger sig i helt samme musikalske boldgade som sidst, vil vise sig, når han med soloprojektet Lightspeed Champion udgiver førstesinglen med navnet "Marlene" den 25. januar og derefter udsender albummet den 1. februar.

Tracklisten "Life Is Sweet! Nice To Meet You" er som følger:

1.    "Dead Head Blues"
2.    "Marlene"
3.    "There"s Nothing Underwater"
4.    "Intermission"
5.    "Faculty Of Fears"
6.    "The Big Guns Of Highsmith"
7.    "Romart"
8.    "I Don"t Want To Wake Up Alone"
9.    "Madame Van Damme"
10.    "Smooth Day (At The Library)"
11.    "Intermission 2"
12.    "Sweetheart"
13.    "Etude Op.3"
14.    "Goodnight Michalek""
15.    "Middle Of The Dark"
16.    "A Bridge And A Goodbye"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA