x

Dizzy Mizz Lizzy til Skive

Dizzy Mizz Lizzy til Skive

Danmarks Smukkeste Festival annoncerede i oktober måned, at Dizzy Mizz Lizzy ville være at finde på programmet, når det i 2010 bliver tid til at tage til festivalen i Skanderborg. Nu er bandets andet festivaljob på plads, hvilket betyder, at de til juni kan opleves i Skive.

Inden da bandet dog lige gennem en række koncerter og ekstrakoncerter til marts og april, og skulle man have et særligt forhold til en af gruppens sange og en frygt for, at den ikke vil dukke op til koncerterne, er der faktisk noget at gøre ved det. Dizzy Mizz Lizzy har nemlig oprettet en liste af sange på deres MySpace-side, hvor man kan stemme på de sange, man helst vil høre til de kommende koncerter.

Med to festivaler på programmet i henholdsvis juni og august begynder det jo også at lugte lidt af, at de kunne overtales til også at spille et job i juli, hvor Roskilde Festival holder til. Men indtil videre er der altså kun annonceret to festivaljobs denne sommer.

Dizzy Mizz Lizzy er på programmet til Skive Festival 2010, der afvikles i dagene 2010, og de får om sytten dage følgeskab af festivalens første internationale hovednavn.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA