x

Hannah Schneider og CALLmeKAT besøger Århus

Hannah Schneider og CALLmeKAT besøger Århus

Hannah Schneider (billedet) og Katrine Ottosen, der også er kendt under navnet CALLmeKAT, har begge markeret sig på den danske musikscene med tænksomme tekster og alternative tanker om orkestreringen. Nu gæster begge sangskrivere og sangerinder Musikcafeen i Århus og giver hver en koncert.

Sidste år havde Hannah Schneider succes med deltage i årets version af Karrierekanonen, hvor hendes musik blev kaldt "Ømhed, smukke lyde og fine melodi-linier kommer skyllende ned fra himlen, som drip-drop-dryp-dryppende regndråber." af karrierekanonens redaktion. Hannah Schneider har efterfølgende udgivet det selvbetitlede og elektroniske debutalbum, som hun har med sig, når hun netop nu er på vej rundt i landet som opvarmning for den albumaktuelle Julie Maria på hendes "Yaguar Turné".

Samtidig med at Hannah Schneider blev kendt via Karrierekanonen, bed CALLmeKAT sig fast i danskernes ører med albummet "Fall Down", som også fik ros af GAFFAs anmelder. Han skrev blandt andet om albummet, som han gav fire stjerner:

"Lyden bevæger sig overbevisende mellem det skramlede og det polerede med Ottosens udtryksfulde vokal som anker. Første nummer 'Do Your Trick' er behageligt knasende og fuld af legende blåtoner. Herfra vokser pladen i udtrykket, og lige så stille sniger adskillige iørefaldende melodistykker sig ind på lytteren med en gavtyvagtig listighed, som det er svært at modstå."

Nu kan både den organiske CALLmeKAT og den elektroniske Hannah Schneider opleves til dobbeltkoncerten på Musikcafeen i Århus den 12. november, hvor billetterne kan købes i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA