x

Mos Def laver ny rapgruppe

Mos Def laver ny rapgruppe

Rapperen og skuespilleren Mos Def (billedet) har haft en lang karriere bag sig og har med det nye og roste album "The Ecstatic" vist, at han forbliver en musiker mere end en skuespiller på trods af sin udmærkede evner begge steder. Nu overrasker den alternative rapper med at annoncere en ny gruppe sammen med de to New Orleans-hiphoppere Jay Electronica og Curren$y.

Undergrundsrapperen Curren$y har både været på Master P's No Limit Records og på Lil Waynes Young Money Entertainment, og valget med at lave en gruppe sammen med den politisk bevidste Mos Def synes ikke umiddelbart oplagt. Curren$y har for nyligt fortalt MTV News om gruppedannelsen:

"Det er helt åndssvagt. Jay Electronica er jo fra min by, New Orleans. Jeg har aldrig mødtes med ham, indtil jeg kom ind i den her bygning (produceren Damon Dashs musikstudie). Og Mos Def mødte jeg kun 24 timer før det, men ægte folk kan genkende hinanden, og så var det ligesom 'lad os komme i gang'."

Mos Def har ifølge Curren$y fundet på navnet Center Edge Territory til den nyfødte trio, som indtil videre har indspillet seks numre sammen og forklarer i interviewet, hvorfor de ikke vil skrive under på en stor kontrakt på følgende måde:

"Vi ved alle, at musikverden er et kaos, at alting er i uro. Vi ved, at vi ikke engang behøver at spille det spil, især når vi har de muligheder, som vi har. Vi er vores egen maskine."

Den nye gruppe med Mos Def, Curren$y og producer/rapperen Jay Electronica har stadig ingen konkrete planer om, hvornår en eventuel pladeudgivelse ser dagens lys, men fans af de tre kan glæde sig over den nye konstellation.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA