x

Pavement udgiver greatest hits

Pavement udgiver greatest hits

I september i år blev det gjort officielt, at den amerikanske rockkvintet Pavement blev gendannet for at tage på en omfattende verdensturné. Nu følger der også en udgivelse med i kølvandet i form af et opsamlingsalbum, der kommer til at indeholde de mest velkendte numre fra gruppen, men også en del outtakes.

Pavement har siden 2002 udgivet det meste af deres bagkatalog i deluxe-versioner, hvor der ikke var sparet på ekstramateriale i form af live-optagelser og b-sider. Men nu kommer der ifølge musiksiden Nme.com endnu en udgivelse fra gruppen, hvilket guitaristen Scott "Spiral Stairs" Kannberg uddyber i et interview:

"Der er snak om at lave en 'Best Of' med nogle rigtig fede outtakes på. Det allerførste radioshow, som Pavement nogensinde var med i, og som aldrig har været udgivet. Jeg tror ikke, at nogen har hørt det, så vi lægger det ud på et tidspunkt."

Det er planen, at den kommende udgivelse skal udkomme samtidig med, at gruppen næste år tager på deres store genforeningsturné og kommer forbi på scener i blandt andet Australien, England og til Barcalonas 2010-udgave af Primavera Sound Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA