x

MC’s Fight Night kommer på skærmen

MC’s Fight Night kommer på skærmen

Dansk rapmusiks udgave af Superbowl, der også bliver kaldt MC's Fight Night, løb af stablen den 17. oktober i KB Hallen, hvor freestyle-kongen Pede B for tredje gang kunne løfte pokalen som vinder efter en finalebattle mod Ham Den Lange (Billedet). Nu sender DR2 et sammendrag af arrangementet i aften den 6. november.

Snakken gik om rapperen Ham Den Lange skulle have sin første sejr, om Mikl kunne genvinde titlen for anden gang i træk, eller om Pede B skulle blive den første freestyle-mc, der vandt titlen for tredje gang. Det sidste skete til det stort opsatte arrangement, hvor Pede B væltede al modstand og igen kunne placere sig som vinder af MC's Fight Night.

Velkendte navne som Fantomet, Henrik Hass og Johnni G var også blandt de 16 finalister, og emner som "Rasmus Klump" og "Rødvinstænder" blev taget under behandling af de forskellige freestylere. Dommerpanelet bestod i år af rapperen MC Clemens, eksperten Jeppe Bisgaard og rapperen Joe True, der som tidligere nævnt udnævnte Pede B som den ultimative vinder.

DR sender nu en times sammenkog af arrangementet, hvor der også bliver tid til at følge nogle af de kendeste rappere i deres respektive hverdag og reportager fra backstage-området. Hele herligheden bliver vist kl. 20 i aften på DR2.

Se klip fra finalen på Pirat TV og se semifinalen mellem Mikl og Ham Den Lange her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA