x

Emilie Autumn kommer til Danmark

Emilie Autumn kommer til Danmark

Det er mere end tre år siden, Emilie Autumn udgav sit sidste studie-album, "Opheliac", men det nye album, "The Asylum For Wayward Victorian Girls", skulle være på hylderne engang i december. Derefter er der en lang turné på programmet, og den inkluderer en enkelt koncert herhjemme. Den vil finde sted tidligt i det nye år, i Pumpehuset, København.

Autumn har tidligere hjulpet til med vokaler og violin på Courtney Loves album "America's Sweetheart" og på OTEP's seneste udspil, "Smash The Control Machine", men nu er det igen solo-arbejdet, det gælder. Musikalsk ligger hendes stil midt i industrial, metal, goth, klassisk og mainstream pop/rock, en stil, hun selv kalder "victoriandustrial". Hendes tidligere album er for en stor del gået hen over hovedet på det danske folk, men det bliver der måske lavet om på nu, når hun besøger Danmark for første gang.

Pladen "The Asylum For Wayward Victorian Girls" udkommer den 15. december, og koncerten bliver holdt onsdag den 3. februar i Pumpehuset. Billetter kan købes fra i morgen, tirsdag den 10. november, og kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA