x

!!!-trommeslager død i elevatorulykke

!!!-trommeslager død i elevatorulykke

Jerry Fuchs, trommeslager for dance-punk-gruppen !!! (også kendt som "Chk Chk Chk") døde i nat, lokal tid, skriver New York Post. Jerry Fuchs omkom, da han forsøgte at hoppe ud fra en vareelevator, der havde sat sig fast. Han blev 34 år.

Jerry Fuchs deltog i et velgørenhedsarrangement i Williamsburg, New York til fordel for kvinder i Indien, og i den forbindelse befandt han sig på et tidspunkt i en vareelevator. Imidlertid satte elevatoren sig fast på et tidspunkt et stykke over femte etage.

Fuchs og en ven forsøgte derpå at hoppe et par meter ned til femte etage. Vennen landede uden problemer, men et stykke af Fuchs' tøj satte sig fast med det resultat, at Fuchs blev holdt tilbage i springet, og i stedet faldt han de mange meter ned i elevatorskakten. Han blev straks bragt på hospitalet, hvor han klokken 3.30 lokal tid blev erklæret død.

Jerry Fuchs spillede også trommer for Turing Machine, The Juan MacLean og Maserati.

!!! har endnu ikke udtalt sig om den tragiske ulykke, men The Juan MacLean udtaler på sin hjemmeside:

"Jerry var en af mine bedste og mest loyale venner. Han var ganske enkelt den bedste trommeslager, jeg nogensinde har spillet med eller set."

Maserati udtaler ligeledes: "Vi er ydmyge over at have været i stand til at skabe musik med dig gennem alle disse år, Jerry. Du vil blive savnet mere, end ord kan udtrykke. Vi elsker dig, brormand."

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA