x

The Kissaway Trail på vej med toer

The Kissaway Trail på vej med toer

Det er ved at være et godt stykke tid siden, vi har hørt noget fra Odense-gruppen The Kissaway Trail, der udgav deres meget roste, selvbetitlede debutalbum i begyndelsen af 2007. Men nu er der snart nyt fra den kant. Bandet oplyser, at de til marts udgiver deres andet album, som har fået titlen "Sleep Mountain" og bliver mikset af Peter Katis, der har arbejdet med så store navne som Interpol og The National.

Inden udgivelsen af det nye album skal The Kissaway Trail dog varme op for amerikanske Passion Pit på disses Europaturné, der begynder 11. november i Lyon og slutter 9. december i Opera House i Cork i Irland.

Siden udgivelsen af debutalbummet har The Kissaway Trail haft god vind i sejlene i ind- og udland. Albummet er udgivet over store dele af verden til fornemme anmeldelser og er i Europa udsendt af det engelske selskab Bella Union, der har markante navne som Fleet Foxes, Midlake, Andrew Bird og danske Our Broken Garden og Chimes And Bells i stalden. Det anerkendte engelske musiksite Drowned In Sound gav eksempelvis debutalbummet 8 ud af 10 point, og for nylig lovpriste forsangeren i Snow Patrol, nordirske Gary Lightbody, gruppen i en klumme på det store engelske musikblad Q Magazines hjemmeside.

The Kissaway Trail har også turneret i store dele af verden og har blandt andet været opvarming for Editors på disses Europaturné i 2007.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA