x

Joe Perry: Steven Tyler har forladt Aerosmith

Joe Perry: Steven Tyler har forladt Aerosmith

Aerosmith med Steven Tyler i midten og Joe Perry som nummer to fra venstre

For en måned siden skrev vi, at fremtiden var uvis for Aerosmith, da guitarist Joe Perry ikke havde talt med Steven Tyler i to måneder, siden Tyler faldt ned fra scenen og brækkede en skulder, og bandet dermed måtte afbryde deres turné. Siden udtalte Steven Tyler til Classic Rock Magazine, at han i fremtiden vil fokusere på "brandet Tyler". Om dette indebærer en solokarriere, meldte historien ikke noget om.

Aerosmith gav dog en koncert 1. november i Abu Dhabi i De Forende Arabiske Emirater, men nu er den gal igen. På sin Twitter-profil skriver Joe Perry blandt andet følgende om Steven Tyler: "Han har ikke ringet til mig i flere måneder. Stemningen er lidt kold. Hvad med hans fans? De folk, som elsker ham og har gjort ham til det, han er. Efter 40 år? Sidste gang, jeg ringede til ham, lagde han røret på."

Joe Perry udtaler videre til Las Vegas Sun: "Han har ikke haft kontakt med hverken mig eller de andre bandmedlemmer ... Jeg forlod flyet for to nætter siden. Jeg så online, at Steven sagde, han ville forlade bandet. Jeg ved ikke for hvor længe, om det ikke er afgjort eller hvad."

Joe Perry fortsætter med følgende bredside: "Det er klart, at han ikke har givet sig selv 100 procent i lang tid. Ærlig talt har jeg ikke haft lyst til at provokere nogen. Jeg har ikke ønsket at få ham til at aflyse flere koncerter. Vi havde virkelig lyst til at give de sidste fire koncerter. Vi havde ikke lyst til at provokere ham af nogen grund. Så vi lod bare tingene ligge."

Perry fortsætter: "Det at være ligeglad med ens brødre til det punkt, hvor vi er nødt til at finde ud af hans planer på internettet, det er som at sige "Vi ses, ven". Jeg synes stadig om ham som person, eller i det mindste den person, jeg kendte engang. Men ting ændrer sig."

Joe Perry regner dog med, at Aerosmith vil forsætte uden Steven Tyler: "Vi finder formodentlig en anden, og så vil vi kunne rykke Aerosmith en tak op."

Aerosmith blev dannet i 1970 og udgav deres selvbetitlede debutalbum i 1973. De fik deres helt store gennembrud i 1975 med deres tredje album, "Toys In The Attic", der blandt andet indeholdt storhittet "Walk This Way". Deres seneste studiealbum, det 14. af slagsen, er coverpladen "Honkin' On Bobo" fra 2004. Deres sidste studiealbum med egne sange er Just Push Play" fra 2001.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA