x

Steven Tyler: Jeg forlader ikke Aerosmith

Steven Tyler: Jeg forlader ikke Aerosmith

Som vi skrev i går, har der på det seneste hersket kold luft mellem Aerosmith-sangeren Steven Tyler og gruppens guitarist Joe Perry. Sidstnævnte udtalte for nylig, at Tyler efter hans opfattelse havde forladt gruppen, da han ikke havde været til at få i tale i flere måneder og havde udtalt offentligt, at han nu ville satse på "brandet Tyler".

Men tilsyneladende er der ved at være forbrødring i luften mellem de to stridshaner, skriver musicradar.com. I hvert fald indtog Steven Tyler scenen i aftes ved en koncert med Joe Perrys eget band The Joe Perry Project på The Fillmore i New York. Tyler greb mikrofonen og udtalte: "Jeg vil bare fortælle New York, at jeg ikke forlader Aerosmith," til stor begejstring for de forsamlede publikummer. Herefter vendte Tyler sig mod Perry og sagde. "Joe Perry, du er en mand af mange farver. Men jeg, motherfucker, jeg er regnbuen." Optrinnet kan ses her.

Herpå satte Joe Perry Project i med Aerosmith-klassikeren "Walk This Walk", hvor Joe Perry Projects sanger Hagen Grohe overlod mikrofonen til Steven Tyler, om end han faldt ind i omkvædene og på call-response-delene i sangen.

Som status er nu, kan vi altså regne med, at vi ikke har hørt det sidste fra den amerikanske hardrock-gruppe, der kan fejre 40-års jubilæum næste år.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA