x

Livealbum fra Love Shop i det tidlige forår

Livealbum fra Love Shop i det tidlige forår

I september spillede Love Shop på en uge på seks københavnske spillesteder af forskellig størrelse og med forskellige sætlister under overskriften "Copenhagen Screaming!" Love Shop havde også båndoptageren tændt, og de bedste optagelser ender nu på et livealbum,
Billede: Morten Larsen

der ser dagens lys i februar eller marts. Albummet kommer på pladeselskabet Playground, hvor gruppen nu er havnet, efter at deres gamle selskab MNW i september lukkede sin danske afdeling.

Love Shop er kendt som et yderst medrivende liveband, hvor ikke mindst mundharpespiller/fløjtenist m.m. Henrik Hall giver alt, hvad han har i sig, så sveden driver, både hos ham og blandt publikum. Love Shop fik da også tilbage i 2001 P3-prisen som årets livenavn.

Love Shop har udgivet syv studiealbum siden 1990, senest "National" fra i foråret. Næste år kommer der også en decideret "best of" fra gruppen, men ifølge forsanger Jens Unmack bliver antallet af sange, der går igen på begge album, ikke stort. Mon ikke sange som "En Nat Bliver Det Sommer", "Pia Larsen", "Drømmenes København", "Hun Er Stadigvæk En Lille Pige" og "Copenhagen Dreaming" bliver repræsenteret på mindst én af pladerne?

Love Shop er i øvrigt nomineret til hele fem priser ved den alternative prisfest Steppeluv, der afvikles 30. januar på Vega i København, nemlig flg.:

Årets orkester: Love Shop
Årets producer: Hilmer Hassig
Årets tekstforfatter: Jens Unmack
Årets idé: Copenhagen Screaming!
Årets livenavn: Love Shop

Kort efter nytår offentliggøres de nominerede til musikbranchens officielle pris Danish Music Award, og så bliver det jo spændende, om Love Shop også er nomineret til noget dér.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA