x

Kasabian: Vi er kun to gode rockbands tilbage i England

Kasabian: Vi er kun to gode rockbands tilbage i England

Den engelske gruppe Kasabian har aldrig været kendt for at sætte sit lys under en skæppe, og i et interview med clickliverpool.com tager guitarist Serge Pizzorno munden pænt fuld. Han udtaler, at efter Oasis' opløsning er Kasabian snart det eneste ordentlige band i Storbritannien. Pizzorno udtaler:

"Vi har aldrig sagt, at vi var det største band i Storbritannien, men hvad vi har sagt er, at nu hvor Oasis er gået i opløsning, er der ikke ret mange ægte rock'n'roll-bands tilbage. Kan du nævne ét? Der er kun os og Arctic Monkeys. Alle de andre har udgivet lortealbum eller gjorde ikke deres arbejde ordentligt til at begynde med."

Pizzorno udtaler videre, at han bestemt ikke bryder sig om X Factor: "Jeg fatter det ikke, hvis jeg skal være helt ærlig - jeg er slet ikke interesseret i det. Det er for børn, og jeg ved at mine søsters børn bander over det, så hvorfor skulle jeg have en mening? Når de bliver ældre, vil jeg spille noget Hendrix for dem eller noget Amon Düül (tysk eksperimentalgruppe dannet 1969, red.) - det er mit job."

Kasabian blev dannet i Leicester i 1999 og debuterede i 2004 med albummet "Kasabian", fulgt op af "Empire" fra 2006 og senest "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" fra 2009. Og de har noget at have selvtilliden i at dømme efter GAFFAs anmeldere. Efter en beskeden tostjernet anmeldelse til debuten har de to sidste album begge fået fem stjerner. Om det seneste konkluderede anmelder Kristian Bach Petersen: "Et varieret album, der holder, i al sin kæphøje charme."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA